Kurv Kategorier Søg Menu

Ive-Car el kabinescooter

Der er mange måder at komme fra A til B på, men det er ikke alle måder, der er lige behagelige og lige sikre. Sikker og komfortabel er til gengæld en Ive-Car el kabinescooter, der også giver dig mange andre fordele.

BOOK PRØVETUR!

100% elektrisk

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for aftale om prøvetur.

Hvad er en Ive-Car el kabinescooter

En Ive-Car el kabinescooter er kort sagt en scooter med en kabine. Her giver den store kabine dig mange fordele, og denne scooter-type er derfor det helt rette valg for dig, der søger en mere komfortabel løsning, end det du kan få med en cykel eller en normal scooter.

Dertil adskiller en Ive-Car el kabinescooter sig med sine 3 hjul og sin elmotor, der giver dig endnu flere fordele under den daglige brug. 

Lange rækkevider giver dig stor fleksibilitet

En Ive-Car el kabinescooter kan fås med flere forskellige batteristørrelser. Batteristørrelsen afgør, hvor langt du kan køre på en opladning, og du kan derfor tilpasse dit valg til netop dine behov.

Her kan du vælge imellem:

  • En Ive-Car el kabinescooter med en rækkevide på op til 109 km pr opladning
  • En Ive-Car el kabinescooter med en rækkevide på op til 90 km pr opladning
  • En Ive-Car el kabinescooter med en rækkevide på op til 70 km pr opladning
  • En Ive-Car el kabinescooter med en rækkevide på op til 60 km pr opladning

Med den store rækkevide har du rig mulighed for at komme rundt og langt omkring i nærområdet, og du kan derfor også sagtens eje en smart kabinescooter, selvom du bor udenfor byen.

Et komfortabelt valg i al slags vejr

Den helt store fordel ved at vælge en Ive-Car el kabinescooter er den komfort, du får under den daglige transport. Her vil den solide kabine først og fremmest beskytte dig mod det ustadige danske vejr, så du kan komme tør og varm frem til dine destinationer.

Inde i din kabine kan du sidde trygt og sikkert på et komfortabelt sæde, der gør det smarte transportmiddel rar at køre i – selv de længere distancer.

En støjfri, miljøvenlig og økonomisk løsning

Hvis du bør i et bymiljø, vil dine naboer helt sikkert takke dig for at vælge en Ive-Car el kabinescooter. Den topsmarte el-kabinescooter kan nemlig stort set ikke høres, når du triller ned ad vejen, og der er således ingen støjforurening forbundet med at køre rundt i din Ive-Car el kabinescooter på de små villaveje.

Den lydløse elmotor er på samme tid et godt valg rent miljømæssigt, da motoren både hjælper mod luftforurening i byen og generelle miljøproblemer forbundet med udvinding og brug af fossile brændstoffer.

Af samme grund er en Ive-Car el kabinescooter også en økonomisk løsning, da du aldrig skal betale en krone for benzin. Scooteren kører kun på el, hvilket er et billigt alternativ til benzinen.

Intet kørekort? Intet problem

Hvis du leder efter et praktisk køretøj, der kan bruges uden kørekort, er en el-kabinescooter et godt valg. Hvis du vælger modellen, der kan køre 30 km/t, må du bruge den uden kørekort, så længe du er over 18 år, mens du som 16-årig må køre den, hvis du har et scooterkørekort.

Den store model, der kan køre 45 km/t, må til gengæld kun betjenes af dig, der har et kørekort til bil eller motorcykel.

Du kan læse mere her, om kørekortregler for el-kabinescooter

BOOK PRØVETUR I DAG

Vi har altid en Ive-Car i butikken, som kan ses og prøvekøres. for at undgå at køre forgæves, vil vi meget gerne modtage dine kontakt oplysninger, så vi kan kontakte dig for aftale om tidspunkt for prøvekørsel.

Book Prøvetur – Ive-Car

Når du har udfyldt formularen og trykker på knappen “book prøvetur” vil vi modtage en email med de indsatte oplysninger. derefter vil vi hurtigst muligt kontakte dig for aftale om tid og sted for prøvetur.
– vi ses!

På ivecar.dk kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

Ive-Car importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via KJ Scooters. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk

TILMELD VORES NYHEDSBREV OG FÅ FEDE TILBUD TILSENDT!

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Læs mere her.
Nyhedsbrev