Kurv Kategorier Søg Menu

NIU el-scooter og el-løbehjul

Hvis du er på udkig efter et moderne og innovativt transportmiddel, skal du kigge med blandt dine muligheder hos brandet NIU. Hos NIU får du lækre køretøjer, der er sjove at suse rundt på, mens du på samme tid får en masse smarte og brugbare funktioner, der vil gøre den daglige transport både nemmere og mere sikker. Det gælder både for en NIU el-scooter og et NIU el-løbehjul, der begge er moderne transportmidler, der er skræddersyet til dig, der gerne vil hurtigt og sikkert rundt i storbyen.

BOOK PRØVETUR!

100% elektrisk

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for aftale om prøvetur.

Smart og effektiv transport i det daglige

NIU er en kinesisk virksomhed, der sælger forskellige elektriske transportmidler. Fælles for alle køretøjer er, at du hos NIU får høj performance og stor pålidelighed, hvilke er grunde til, at NIU el-scootere og el-løbehjul er blevet yderst populære valg for den moderne storbyboer.

Derfor er NIU blevet verdens førende virksomhed inden for sit felt, hvilken også skyldes brandets skarpe priser, der kan konkurrere med de fleste.

Hos NIU har du således mulighed for at få en el-scooter eller et el-løbehjul i en høj kvalitet, der giver dig alt det, du har behov for i forbindelse med din daglige transport i byen.

En NIU el-scooter er fyldt med moderne teknologi

NIU har med deres udvalg af el-scootere på mange måder revolutioneret transport på to hjul. Det skyldes bl.a. de stærke elmotorer og de langrækkende batterier, der kan lades op overalt.

Med en NIU el-scooter har du nemlig mulighed for at tage batteriet ud, så du kan bringe det med ind til opladning. Det er praktisk, når du skal ud og køre langt, for du kan altid tage batteriet med ind og oplade på jobbet, på din uddannelsesinstitution eller et helt tredje sted.

Batteriet leverer med den stærke Bosch-motor masser af power til dine daglige køreture, og det hele klares på en støjfri og miljøvenlig måde takket være den moderne teknologi.

Hold styr på din NIU el-scooter med din telefon

At en NIU el-scooter er et moderne køretøj, understreges i den grad af det faktum, at du kan downloade en app, der giver dig adgang til en lang række praktiske funktioner i din scooter. Du kan nemt forbinde din NIU el-scooter med appen på din telefon, hvorfra du kan holde øje med bl.a. opladning på batteriet, mens du også får adgang til smarte funktioner som:

Er du løbet tør for strøm på mobilen? Så sæt din telefon i scooterens indbyggede USB-port og få strøm på, mens du er på farten.

Stor fleksibilitet med et NIU el-løbehjul

Hvis du leder efter et endnu mindre og endnu mere fleksibelt køretøj, er et NIU el-løbehjul det rette valg for dig. Også inden for el-løbehjul er NIU blevet verdenskendt for sine innovative og moderne designs, der giver dig masser af fleksibilitet og power under den daglige transport.

Med et NIU el-løbehjul kommer du snildt rundt om lange bilkøer og forbi andre forhindringer – alt sammen på stilren, miljøvenlig og sikker vis.

BOOK PRØVETUR I DAG

Vi har en række NIU el-scootere og el-løbehjul i butikken, som kan ses og prøvekøres. for at undgå at køre forgæves, vil vi meget gerne modtage dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig for aftale om tidspunkt for prøvekørsel.

Book Prøvetur – NIU

Når du har udfyldt formularen og trykker på knappen “book prøvetur” vil vi modtage en email med de indsatte oplysninger. derefter vil vi hurtigst muligt kontakte dig for aftale om tid og sted for prøvetur.
– vi ses!

På niu-danmark.dk kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

NIU importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via KJ Scooters. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk

TILMELD VORES NYHEDSBREV OG FÅ FEDE TILBUD TILSENDT!

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Læs mere her.
Nyhedsbrev