Kurv Kategorier Søg Menu

Principia Gravel Carbon 700c GRX RX600 1x11sp

Beskrivelse

Principia Gravel Carbon er den ultimative gravelcykel, som forener det bedste fra MTB, Cross og Race, så du kan lade dit impulsive cykelhjerte føre an. Denne alsidige cykel giver dig mulighed for at køre hurtigt på landevejen, tage en afstikker på skovstien og race hjem ad grusvejen. Uanset årstiden er Principia Gravel Carbon din pålidelige følgesvend.

Den lette og stive carbonramme er én af hjørnestenene i Principia Gravel Carbons ydeevne. Carbon-materialet giver ikke kun cyklen en lav vægt, men det giver også den nødvendige stivhed til at håndtere krævende terræn. Uanset om du er på vej op ad en stejl bakke eller ned ad en teknisk nedkørsel, vil rammen give dig den nødvendige stabilitet og kontrol.

Én af de mest imponerende egenskaber ved Principia Gravel Carbon er dens komfortable geometri. Den er designet til at give dig en behagelig og afslappet køreposition, der giver dig mulighed for at nyde lange ture uden at blive træt.

Principia Gravel Carbon er ikke kun en hurtig og behagelig cykel, den er også udstyret med en lang række beslag til oppakning. Uanset om du er en bikepacking-entusiast, eller blot vil have muligheden for at medbringe nødvendige genstande på dine ture, vil cyklens beslag til tasker og tilbehør imødekomme dine behov.

Denne model er udstyret med Shimano GRX RX600 1×11. Shimano GRX er optimeret til gravel, hvad angår gearing, ergonomi, robusthed, stabilitet og mere til.

BRAND

Principia

FARVE

matrød m, grøn/rød

FABRIKANT

Principia

VARENUMMER

907216448g1

23.999,00 kr.

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

662 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 23.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 662 kr. Samlede kreditomk. 7.776 kr. Samlet tilbagebetaling 31.775 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,51%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
Varenummer (SKU): 907216448g1 Kategori:

TILMELD VORES NYHEDSBREV OG FÅ FEDE TILBUD TILSENDT!

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr. Læs mere her.
Nyhedsbrev